Katalóg poradenských produktov - platný pre výzvu 71/PRV/2024
Návrat na zoznam poradenských produktov
Vybrali ste si oblasť - 3. Potravinárstvo / Poradenstvo pri riešení krízových situácií - nefunkčná technológia, nekvalita, výskyt kontaminácie, zmena - neštandardnosť surovín, ...
Fokusová oblasť: 3A
Kód poradenského produktu: 3.9.
Popis poradenského produktu
Cieľom poradenstva je nájsť rýchle riešenie krízovej situácie a minimalizácia strát. Pomoc pri:
- Analýze a stanovení príčin vzniknutej krízovej situácie
- Návrhu riešení
- Výbere najvhodnejšieho riešenia, spracovaní modelových materiálových, energetických a ekonomických bilancií pre jednotlivé alternatívy
- Realizácii navrhnutého riešenia
Dĺžka trvania poradenského produktu v rozsahu 26 hodín z toho:
-Terénne poradenstvo v rozsahu min. 6 hodín
- Príprava na poradenské služby max. 2 hodiny
- Aktivity mimo terénneho poradenstva je možné kombinovať ako prezenčnou tak aj online formou
Poradcovia pre daný produkt a ich teritórium pôsobnosti
Banskobystrický kraj, Žilinský kraj, Prešovský kraj
Absolvovaná škola/odbor: Vysoká škola veterinárna, Košice/Všeobecné veterinárne lekárstvo
Priebeh zamestnaní: 1986-1994: Okresná veterinárna správa Žilina; 1994-1998: firma EUROMAT, Žilina; 1998-2000: Firma Nolan Žilina; 2000-2010: Frima Haki Žilina; 2010-2017: Firma Nolan Žilina; 2017-do súčasnosti: Firma Waldos Žilina
Kvalifikácia: Inštitút vzdelávania veterinárnych lekárov, I. atestácia, Slovenská národná akreditačná služba-certifikát manažéra kvality
Teritórium pôsobnosti: Banskobystrický kraj, Žilinský kraj, Prešovský kraj
Kontaktovať poradcu
Bratislava
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská vysoká škola technická v Bratislave (SVŠT)/Chemicko-technologická fakulta
Priebeh zamestnaní: SVŠT BA: 1995-1997; Výskumný ústav vinohradnícky a vinársky BA: 2003-2003; VUP: 2003-2014; NPPC, 2015-doteraz.
Kvalifikácia: Kvalifikačný stupeň IIa - SAV Bezpečnosť potravín a moderné metódy spracovania potravín - kurz Michigan State University USA
Teritórium pôsobnosti: Bratislava
Kontaktovať poradcu
Bratislavský a Trnavský kraj
Bratislavský kraj, celá Slovenská republika
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská technická univerzita, Bratislava/CHTF, Odbor: Kvasná chémia a bioinžinierstvo, 1985
Priebeh zamestnaní: Slovenské škrobárne n.p. Trnava: 1985-1986; VUCHT Bratislava: 1986-1997; NPPC: 1997-doteraz
Kvalifikácia: 33 rokov praxe v odbore potravinárstvo
Teritórium pôsobnosti: Bratislavský kraj, celá Slovenská republika
Kontaktovať poradcu
Slovenská republika
Absolvovaná škola/odbor: Ekonomická univerzita Corvinus v Budapešti/Fakulta ekonomiky, 2011
Priebeh zamestnaní: 2010-2012 Orange Slovakia a.s., shop manager. 2012-2018 Agroservis s.r.o., product manager. 2018 - CARROT SK, s.r.o. - výrobný riaditeľ.
Kvalifikácia: Produktové školenia na poľnohospodárske stroje John Deere, Kuhn, Bednar, Brantner atď. Precízne poľnohospodárstvo - GPS moduly, navigácie strojov, vzdialený prístup poľnohospodárskych strojov.
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu
Absolvovaná škola/odbor: CHTF SVŠT Bratislava/Odbor: Konzervovanie potravín a technológia mäsa
Priebeh zamestnaní: 05/2019: NPPC - VUP; 02/2014-04/2019: Cloetta Slovakia s.r.o. Levice; 05/2007-01/2014: IDC a.s. Bratislava; 01/2001-04/2007: Aroco s.r.o. Praha; 07/1992-12/2000: VUP Bratislava; 11/1991-06/1992: CHTF STU Bratislava
Kvalifikácia: Absolvent potravinárskeho odboru SŠ, VŠ, dlhoročná prax v potravinárstve na rôznych pozíciách, v rôznych odboroch, absolvent rôznych typov odborných a manažérskych školení (ISO, BRC, Projekt management)
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre/Mechanizačná fakulta, Prevádzka potravinárskej technológie
Priebeh zamestnaní: 2005-2010: MED-ART, s.r.o.; 2010-2011: Hubert JE; 2011-2012: Foxconn Slovakia, spol s.r.o.; od 2012: konateľka v DRAVEO s.r.o., ktorý sa v roku 2017 premenoval na AGRO-AGENTURA s.r.o.
Kvalifikácia: Certifikát k verejnému obstarávaniu, Spracovanie a poradenstvo pre projekty zo štrukturálnych fondov, Poradenstvo a uskutočnené školenia pre oblasť priamych podpôr a krížového plnenia.
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská technická univerzita v Bratislave/Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Odbor Biotechnológie
Priebeh zamestnaní: 09/2019: Zväz vinohradníkov a vinárov Slovenska; 09/2016-09/2019: STU v Bratislave; 04/2014-08/2016: VÍNO MATYŠÁK
Kvalifikácia: konferencia OIV, semináre
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu
Absolvovaná škola/odbor: CHTF SVŠT Bratislava/Technológia mlieka a tukov
Priebeh zamestnaní: 2017-súčasnosť: výkonný riaditeľ , Levické Mliekárne a.s. Levice; 2014-2017: výrobný riaditeľ (MILSY a.s. Bánovce nad Bebravou; 2012-2014: vedúci prevádzky Slovenská Ľupča (Bryndziareň a syráreň, s.r.o. Zvolenská Slatina); 2011-2012: výrovný riaditeľ, poverený generálny riaditeľ (GROTTO, a.s. Bartošova Lehôtka; 2009-2011: riaditeľ pekárne NIPEK (PENAM Slovakia, a.s. Nitra); 2007-2009: riaditeľ pekárne PENAM Lučenec (PENAM Slovakia,a.s. Nitra; 2005-2007: výrobný riaditeľ (SENOBLE Centrale Europe,s.r.o., Zvolen); 2001-2005: riaditeľ závodu (Zvolenská mliekareň, a.s. BONGRAIN S.A. Viroflay, France); 1999-2001: výrobno-technický námestník (Zvolenská mliekareň, a.s. Zvolen; 1996-1998: výrobno-technický námestník (Zvolenská mliekareň, a.s. Zvolen).
Kvalifikácia: CUB Bratislava (Efektívny manažér, Marketing v praxi)
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre/ Technológia spracovania poľnoh, produktov
Priebeh zamestnaní: 2006-2018: MECOM GROUP s.r.o.; 2006-2007: pracovník ISO a HACPP; 2007-2018: vedúca oddelenia riadenia kvality; 2009-2018: výkonná riaditeľka Zväzu spracovateľov mäsa (part-time job); 2018-súčasnosť: Zväz spracovateľov mäsa (TPP), pozícia: výkonná riaditeľka; 2017-súčasnosť: SZČO v oblasti poradenských služieb pre potravinárske podniky.
Kvalifikácia: Doplnkové pedagogické štúdium (FEM SPU) - denná forma. Školenia: soft skils, predajné techniky, komunikácia, senzorické analýzy, HACCP, interný auditor.
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská technická univerzita/FCHPT, Odbor biotechnológie
Priebeh zamestnaní: Zväz vinohradníkov a vinárov Slovenska, Výskumný ústav vinohradnícky a vinársky
Kvalifikácia: Iné vzdelávanie
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu
Absolvovaná škola/odbor: Univerzita veterinárneho lekárstva Košice/Všeobecné veterinárne lekárstvo
Priebeh zamestnaní: UVL Košice - odborný asistent; Colná správa-inšpektor; Slovenská poľnohospodárska a potravinárska inšpekcia - vedúci odboru kontroly, poradca a konzultant oblasti potravinového práva
Kvalifikácia: Ochrana spotrebiteľa a trhový dozor, audit a inšpekcia, základy kontroly verejnej správy, vinárstvo a pivničné hospodárstvo, podnikateľ v poľnohospodárskej malovýrobe na vidieku, interný audítor, lektorská činnosť, autor analýzy, logistika agroproduktov na miestnej úrovni, predaj z dvora - legislatívna aktivita, audit organizácie úradnej kontroly potravín, príručka správnej hygienickej praxe pre zariadenia spoločného stravovania, príručka predaj z dvora.
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu
Absolvovaná škola/odbor: EF SVŠT
Priebeh zamestnaní: 2018-doteraz: Zväz vinohradníkov a vinárov Slovenska, 2014-2017: Honorárny konzulát Moldavskej republiky na Slovensku; 2012-2014: Zväz výrobcov hrozna a vína na Slovensku; 2011-2012: ECB; 2009-2011: ZVHV...
Kvalifikácia: seminár Interreg, Slovenské víno, Kam kráčaš Slovenské vinohradníctvo a vinárstvo
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská vysoká škola technická v Bratislave (SVŠT)/CHTF, Chémia a technológia palív
Priebeh zamestnaní: CHTF SVŠT, 1973-1987. MŠ SR, 1987-1990. VÚP, 1991-2015. NPPC, 2016-doteraz. SPU Nitra, 1996-2009, čiastočný úväzok. UCM Trnava, 2000-doteraz, čiastočný úväzok.
Kvalifikácia: Príprava poradcov - Agroinštitút, Kurz pre prípravu projektov HACCP a Hygienických príručiek - Holandsko-slovenský projekt. Odborný garant a lektor 8 vzdelávacích kurzov pre potravinárov a farmárov.
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská technická univerzita (STU), Bratislava/Potravinárstvo
Priebeh zamestnaní: Mäsko a.s.:2007-2012, NPPC: 2013-doteraz
Kvalifikácia: Preukaz posudzovateľa na senzorické hodnotenie potravín
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre/ Technika a mechanizácia poľnohospodárskej a lesníckej výroby
Priebeh zamestnaní: 1999-2008: SPU, mechanizačná fakulta, odborný asistent; 2008-2022: AGRO TAMI, technický manažér; NPPC: súčasnosť
Kvalifikácia: pedagogická kvalifikácia
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu
Trnavský, Bratislavský a Nitriansky samosprávny kraj
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská vysoká škola technická, Bratislava/Silnoprúdová elektrotechnika a riadené elektrické pohony
Priebeh zamestnaní: CHTF SVŠT, 1973-1987. MŠ SR, 1987-1990. VÚP, 1991-2015. NPPC, 2016-doteraz. SPU Nitra, 1996-2009, čiastočný úväzok. UCM Trnava, 2000-doteraz, čiastočný úväzok.
Kvalifikácia: Celoživotný vinár a vinohradník; Odborné vzdelávanie vo vinohradníctve a vinárstve; Oprávnená osoba pre prevádzkovanie verejných vodovodov; Oprávnená osoba pre prevádzkovanie verejných kanalizácií
Teritórium pôsobnosti: Trnavský, Bratislavský a Nitriansky samosprávny kraj
Kontaktovať poradcu