Edu: Virtuálne vzdelávacie prostredie

Pôdohospodárske poradenstvo

Katalóg poradenských produktov

Katalóg poradenských produktov

  Návrat na zoznam poradenských produktov

Vybrali ste si oblasť - 1. Rastlinná výroba / 1.10. Poradenstvo v oblasti ekologickej rastlinnej produkcie

Fokusová oblasť: 4B
Popis poradenského produktu

1. Názov poradenského produktu: Poradenstvo v oblasti ekologickej rastlinnej produkcie
2. Stručný popis poradenských činností: V súčinnosti s agronómom (poľnohospodárom) vypracovanie návrhu multifunkčného osevného postupu, striedanie plodín na pôdnych dieloch, zhodnotenie osevného postupu z hľadiska agronomického, fyzikálneho, potreby dodatkových vstupov hnojív. Vypracovanie návrhov konkrétnych opatrení, stratégie regulácie zaburinenosti v porastoch.
3. Stručný predpokladaný benefit objednávateľa: Agronóm (poľnohospodár) na základe odborného usmernenia vypracuje multifunkčný osevný postup a osevné sledy na pôdnych blokoch, zhodnotí potrebu dodatkových vstupov živín na základe bilancií, navrhne agrotechnické opatrenia na reguláciu zaburinenosti (jednoročné, trváce druhy), na základe opatrení zlepšuje produkciu, kvalitu a ekonomiku pestovania.
4. Rozsah činností v hodinách a cena produktu: 20 hodín odborného výkonu za polrok (10 hodín na farme, 10 hodín spracovanie návrhov, správy); 40 hodín za rok.
5. Ďalšie špecifické náklady: V prípade potreby a po dohode s objednávateľom - analýzy pôdnych vzoriek, prípadne analýzy kvality rastlinnej produkcie zabezpečí poradca, alebo poľnohospodár.
6. Návrh kritérií na kontrolu splnenia realizácie produktu: Doloženie správy, návrhov, vyjadrenie poľnohospodára o realizácii návrhov.


Poradcovia pre daný produkt

Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta ekológie a environmentalistiky, odbor: Krajinné inžinierstvo
Priebeh zamestnaní: 2005-2010: Skeagis, s.r.o.; 2012-2016: Slovenský pozemkový fond, 2010-2012, 2016-2018: SZČO.
Kvalifikácia: Vstupný vzdelávací program poľnohospodárskych poradcov; Inovačné vzdelávanie poradcov rezortu poľnohospodárstva; Vzdelávacia aktivita Agrooenvironment; Uplatňovanie noriem EÚ v oblasti ochrany životného prostredia, hygieny a welfare modul 01 - životné prostredie, modul 02 - zdravie ľudí a zvierat, identifikácia a registrácia zvierat, modul 03 - zdravie ľudí, zvierat a rastlín, modul 04 - hlásenie chorôb, modul 05 - životné podmienky zvierat, welfare zvierat, modul 06 - Dobrý poľnohospodársky a environmentálny stav pôdy; Trvalo udržateľný rozvoj poľnohospodárstva v podhorských a horských oblastiach Slovenska 2. modul - ekologické obhospodarovanie trávnych porastov, 3.modul - poľnohospodárske využívanie horských a podhorských oblastí Slovenska, 4. modul - ekologické poľnohospodárstvo v horských a podhorských oblastiach Slovenska, 5. modul - konzervovanie objemových krmovín a ekologické obhospodarovanie trávnych porastov, 6. modul - spásanie trávnych porastov vo vzťahu k životnému prostrediu. Špecializované vzdelávanie znalcov v odbore 290000 Poľnohospodárstvo
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: CSc. - kandidát ekonomických vied, Vysokoškolské III. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Priebeh zamestnaní: 9 rokov hlavný ekonóm poľnohospodárskeho podniku v okrese Vranov nad Topľou; 3 roky ekonomický riaditeľ zahranično-obchodnej firmy vo Vranove nad Topľou; 2 roky námestník pre VTR pri MP SR KO Prešov; 4,5 roka riaditeľ MP SR RO Prešov. Od 5.11.2003: SZČO- projektový manažér- zameranie na projektový manažment pre agrosektor komunálna pôsobnosť: Trnavský kraj a Banskobystrický kraj sféru a podnikateľský sektor. Certifikovaný poradca MP SR, vedený v registri pôdohospodárskych poradcov SR, pod č. 17/2008. Od roku 2013-2018: podpredseda družstva AGRO družstvo Lipany. Od roku 2007-2018: konateľ firmy MARDUŇA, s.r.o.
Kvalifikácia: Kurzy: Poradenský kurz projektu PHARE, ukončený certifikátom školiteľa; 1997. Akreditácie: 1/ Agentúra pre rozvoj vidieka (2005) - Osvedčenie - písanie projektov pre SopPaRV a PRV SR. 2/Agroinštitút Nitra (2006) - osvedčenie o absolvovaní akreditovanej vzdelávacej aktivity Uplatňovanie noriem EU v poľnohospodárstve (oblasti ochrany ŽP, hygieny a welfare zvierat, zdravie ľudí) - MODUL 101 - 107.
Teritórium pôsobnosti: Východoslovenský región
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské III. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Vysoká škola poľnohospodárska v Nitre/Odbor: fytotechnický
Priebeh zamestnaní: Od roku 1976, VŠP a SPU v Nitre doteraz interná doktorandka, asistentka, odborná asistentka, docentka, od r. 2001 profesorka, Katedra udržateľného poľnohospodárstva a herbológie roky 2012-2016, dočasná štátna služba, Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, štátna tajomníčka.
Kvalifikácia: Samostatná tvorivá a vedecká činnosť, v oblastiach rozvoja ekologickej rastlinnej produkcie, príprava predmetov v rámci akreditovaných študijných programov: Udržateľné a ekologické poľnohospodárstvo v rastlinnej výrobe, Spoločná poľnohospodárska politika I. Pilier, Podporné programy rozvoja vidieka.Zastupovanie záujmov SR v Rade EÚ pre poľnohospodárstvo a rybárstvo, rokovania k nariadeniam SPP EÚ na roky 2014 - 2020.
Teritórium pôsobnosti: mesto pôsobenia: Nitra, teritórium pôsobenia: podľa dohody územie SR
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské III. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre/Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov, Špeciálna živočíšna produkcia
Priebeh zamestnaní: 2000-2002: Koppert s.r.o., 2010-2013: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2014-2018: Výskumný ústav živočíšnej výroby Nitra
Kvalifikácia: Vyššia skúška z poľovníctva a manažmentu chovu poľovnej zveri; Hygiena zveriny a ochrana zdravia osôb; Moderné chovateľské postupy vo včelárstve
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Mendelova univerzita v Brne/Fakulta záhradnícka, odbor: Záhradná a krajinná architektúra
Priebeh zamestnaní: 1999-2000: projektant sadových úprav; 2001-2002: vedenie a administrácia kancelárie poslanca NR SR; 2003-doteraz: poradenstvo a spracovanie projektov na získavanie dotácií z eurofondov.
Kvalifikácia: Absolvoval som vzdelávanie pôdohospodárskeho poradcu v programovacom období 2004-2006, ako aj v nasledujúcom období 2007-2013 v nasledovných moduloch: Modul 101: Životné prostredie, Modul 102: Verejné zdravie - zdravie zvierat a rastlín, Modul 103: Identifikácia a evidencia zvierat, Modul 104: Oznamovanie chorôb, Modul 105: Starostlivosť o zvieratá, Modul 106: Dobrý poľnohospodársky a environmentálny stav pôdy, Modul 107: Bezpečnosť pri práci.
Teritórium pôsobnosti: Prešovský a Košický kraj
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. Stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Vysoká škola poľnohospodárska, Nitra/Mechanizačná fakulta, odbor: Mechanizácia poľnohospodárstva
Priebeh zamestnaní: 2018-trvá: SZČO - Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov; 2017-2017: technicko rozvojový námestník AGRO CS Slovakia, s.r.o., Lučenec; 2015-2017: špecialista pre priame platby, analytik pre živočíšnu výrobu a mechanizáciu KLAS, s.r.o., Veľký Krtíš (Slovensko); 2008-2015: výrobný riaditeľ FILAGRO plus, spol. s r.o., Lučenec (Fiľakovo) (Slovensko); 2004-2008: technicko - ekonomický riaditeľ FILAGRO plus, spol. s r.o., Lučenec (Fiľakovo) (Slovensko); 2000-2004: predseda družstva Poľnohospodárske družstvo Lovinobaňa, Lovinobaňa (Slovensko); 1999-2000 poľnohospodársky mechanizátor - vedúci úseku mechanizácie, podpredseda družstva Poľnohospodárske družstvo Lovinobaňa, Lovinobaňa (Slovensko); 1995-1999: poľnohospodársky mechanizátor - vedúci úseku mechanizácie, podpredseda predstavenstva Lovinobanská poľnohospodárska a.s., Lovinobaňa (Slovensko); 1988-1995: poľnohospodársky mechanizátor - hospodárske stredisko Štátny majetok š.p. Lovinobaňa, Lovinobaňa (Slovensko)
Kvalifikácia: 2008: Vzdelávanie poľnohospodárskych poradcov, Agroinštitút štátny podnik, Nitra (vstupný kurz); 2008: Odborná spôsobilosť pre medzinárodnú automobilovú dopravu,Krajský úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie, Banská Bystrica; 2011: Odborná spôsobilosť na aplikáciu prípravkov na ochranu rastlín alebo iných prípravkov - vedúci pracovníci v poľnohospodárstve Agroinštitút štátny podnik, Nitra
Teritórium pôsobnosti: Okres Lučenec, Banskobystrický kraj
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre/Manažment rastlinnej výroby
Priebeh zamestnaní: 6.2015-10.2016: Inšpektor - čakateľ Naturalis s.r.o., Bratislava - administratívna agenda na kontrolnom oddelení, spracovávanie inšpekčných správ z kontrol, vedenie databázy prevádzkovateľov podľa registra ÚKSUP - zastúpenie na medzinárodných stretnutiach v Norimbergu a v Bruseli, orientácia v národnej a medzinárodnej legislatíve; 2.2017-6.2017: Referent - Štátny radca, Pôdohospodárska platobná agentúra Bratislava - administratíva na odbore priamych platieb a krížového plnenia; 7.2017-súčasnosť: Školiteľ Aurus s.r.o. v Bratislave - školenie a služby s agronomickým a pozemkovým softvérom, asistencia pri finalizácii evidencie agronomickej činnosti podľa platnej legislatívy pre kontrolné úrady, pomoc pri podávaní GSAA - žiadosti o priame podpory, tvorby prezentačných materiálov, tvorba prehľadu aktualít v súvislosti s agro a pozemkovou agendou.
Kvalifikácia: 2010-2015: Inžinierske štátnice: Manažment rastlinnej výroby na SPU Nitra (Slovensko), Bakalárska práca na tému: Vplyv environmentálnych stresov na produkciu a kvalitu sóje fazuľovej, Diplomová práca na tému: Ekologické poľnohospodárstvo na Slovensku. Maturitná skúška: Gymnázium Želiezovce (Slovensko). 12.06.2019: TOPPS WATER PROTECTION - Vzdelávací kurz, Slovenská asociácia ochrany rastlín, Zásady dobrej praxe v ochrane rastlín zamerané na zníženie úniku prípravkov na ochranu rastlín v dôsledku úletu postrekovej hmly a z bodových zdrojov znečistenia v ovocných sadoch a vinohradoch. 07.02.2019-06.03.2019: Osvedčenie - Lektor V.A.J.A.K. - Vzdelávacia akadémia J. A. Komenského - lektor vo vzdelávaní dospelých ako súčasť celoživotného vzdelávania. 03.04.2019: Priame platby 2019 a ich kontrola MPRV SR, PPA, Nitra. 11.2017: Seminár Manažment poľnohospodárskej pôdy RPPK, Vyhne. 21.06.2017: Kurz ovládania plemenárskych programov, Bratislava. 11.05.2016: EOCC - TRACES, Brusel, Belgicko: Obchodný, kontrolný a expertný systém elektronickej certifikácie pri sledovaní pohybu produktov ekologickej poľnohospodárskej výroby z tretích krajín do EÚ. 08.06.2014-21.06.2014: Organic agriculture in the conditions of globalised food economy, Mendelova Univerzita v Brne (Česko). 10.02.2012-23.02.2012: Ecological production systems for environmental and human health, Juhočeská univerzita v Českých Budejoviciach (Česko).
Teritórium pôsobnosti: Levický okres
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre/Fakulta potravinových zdrojov, Výživa a ochrana rastlín, 2007
Priebeh zamestnaní: September 2018-súčasnosť: vedúci misie štrukturálnych projektov na Mayotte, Ministerstvo výživy a poľnohospodárstva, Francúzsko; máj 2013-august 2017: vedúci oddelenia poľnohospodárskej politiky, Stále zastúpenie SR pri EÚ, Brusel, Belgicko; september 2012-máj 2013: tretí tajomník, oddelenie poľnohospodárskej politiky, Stále zastúpenie SR pri EÚ, Brusel, Belgicko; marec 2009-august 2012: štátny radca, Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Kvalifikácia: február-apríl 2008: CEEPUS - vedecký projekt COST 862 na univerzite vo Wroclawi, Poľsko; marec-jún 2006: Socrates - Erasmus študijný pobyt, Wageningen University, Holandsko
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské III. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Vysoká škola poľnohospodárska v Nitre/Agronomická fakulta, Odbor: fytotechnický, 1991
Priebeh zamestnaní: 1995-súčasnosť: vysokoškolský učiteľ, Katedra agrochémie a výživy rastlín FAPZ, SPU v Nitre; 1994-1995: vedecko-výskumný pracovník, Katedra ochrany rastlín, FAPZ, SPU v Nitre Funkčné zaradenie: 2006-súčasnosť: docent v študijnom odbore 6.1.8 Agrochémia a výživa rastlín; 1995-2006: odborný asistent na Katedre agrochémie a výživy rastlín, FAPZ, SPU v Nitre.
Kvalifikácia: Osvedčenie o absolvovaní akreditovanej vzdelávacej aktivity - Vstupné vzdelávanie poradcov rezortu pôdohospodárstva 22.10.2002-24.10.2002.
Teritórium pôsobnosti: Nitriansky, Trnavský, Trenčiansky, Košický kraj
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre/Udržateľné poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka
Priebeh zamestnaní: 2000-2009: Práca pre rôzne spoločnosti popri štúdiu na VŠ ( 2 sezóny na ekologickej farme vo Švajčiarsku; 2009-2010: PLASTCOM spol s.r.o., ekonomicko-technický pracovník, materiálový disponent; 2010-2011: EBA spol s.r.o. (eko-bio-agro program), obchodný manažér; 2012-2014: nástup ako agronóm (dvor - Úsvit), postup na marketingový manažér (Laterra) a manažér výroby a predaja (VŠUZ a.s.), Laterra s.r.o.; 2014-súčasnosť: ORGANIX, sr.o., produktový manažér, poradenstvo, predaj hnojív a osív, výkup komodít pre biopestovateľov
Kvalifikácia: akvizícia zákazníkov, riadenie poľnohospodárskej prvovýroby, tvorenie a predkladanie cenových ponúk; znalosť podnikovej evidencie; evidencia v odpadovom hospodárstve, agronomická evidencia; znalosti podporných programov pre rozvoj vidieka, agroenvironmentu, znalosti v oblasti poľnohospodárskeho trhu a marketingu, znalosť regiónov Slovenska
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre/Manažment živočíšnej výroby, 2011
Priebeh zamestnaní: 2011: Cimbaľák s.r.o., mäsovýroba; 2012: VK a spol Ladislav Kuľka; 2013: DOM-BYT-ZÁHRADA s.r.o.; 2016: Agro Ostrov, s.r.o.
Kvalifikácia: Poradenstvo poľnohospodárom v rastlinnej a živočíšnej výrobe v rámci zamestnania 7 rokov, štúdium na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre
Teritórium pôsobnosti: Bardejovský okres, Prešovský kraj
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre/FAPZ, Poľnohospodárstvo a krajinárstvo (2020)
Priebeh zamestnaní: Finančný poradca (Partners Group); Poľnohospodárske družstvo Hul (Agrocoop)
Kvalifikácia: školenia, prezentácie, Agroinštitút, isat, firemné prezentácie osivárske a chemické
Teritórium pôsobnosti: Nitriansky, Trnavský kraj, Komárno a okolie
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor:
Priebeh zamestnaní:
Kvalifikácia:
Teritórium pôsobnosti:
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre/ Zootechnika
Priebeh zamestnaní: MŽP SR, EBA s.r.o.; MP SR - pozemkový úrad; živnostník; Biotomal s.r.o. - agronóm; RPPK Galanta - v súčasnosti
Kvalifikácia: Prípravky na ochranu rastlín - MODUL 02
Teritórium pôsobnosti: Galanta, Dunajská Streda
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská vysoká škola technická, Bratislava/Silnoprúdová elektrotechnika a riadené elektrické pohony
Priebeh zamestnaní: CHTF SVŠT, 1973-1987. MŠ SR, 1987-1990. VÚP, 1991-2015. NPPC, 2016-doteraz. SPU Nitra, 1996-2009, čiastočný úväzok. UCM Trnava, 2000-doteraz, čiastočný úväzok.
Kvalifikácia: Celoživotný vinár a vinohradník; Odborné vzdelávanie vo vinohradníctve a vinárstve; Oprávnená osoba pre prevádzkovanie verejných vodovodov; Oprávnená osoba pre prevádzkovanie verejných kanalizácií
Teritórium pôsobnosti: Trnavský, Bratislavský a Nitriansky samosprávny kraj
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Vysoká škola poľnohospodárska v Nitre/fytotechnický odbor
Priebeh zamestnaní: 1987-1996: Agronómka; 1997-2003: ÚKSUP, fytoinšpektorka; 2003-2004: Agroservis s.r.o., obchodná riaditeľka; 2005-2010: Agro Polianka, s.r.o., konateľ, agronóm; 2011-2012: AT Abov, s.r.o., agronóm; 2013-2022: poradenstvo v oblasti krížového plnenia a skúšanie biologickej účinnosti prípravkov na ochranu rastlín
Kvalifikácia: Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na aplikáciu prípravkov na ochranu rastlín alebo iných prípravkov; Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na odborné využívanie veľmi jedovatých látok a prípravkov a jedovatých látok a prípravkov. Osvedčenie o získanom vzdelaní s celoštátnou platnoosťou: Zásady správnej poľnohospodárskej praxe zameranej na ochranu pôdy a vody pred degradáciou a znečistením poľnohospodárskou činnosťou; Osvedčenie o získanom vzdelaní s celoštátnou platnosťou: "Školenie o nakladaní s geneticky modifikovanými rastlinami" Osvedčenie o získanom vzdelaní s celoštátnou platnosťou: Agroenvironment"
Teritórium pôsobnosti: Košický a Prešovský kraj
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské III. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre/ Fytotechnika
Priebeh zamestnaní: 2005-2018: SPU v Nitre; 2018-2022: Sociálna poisťovňa, ústredie; 2022-súčasnosť: MIRRI, RC NR
Kvalifikácia:
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Technická univerzita v Košiciach/Umelá inteligencia
Priebeh zamestnaní: 2005-2016: Experienced Configuration Manager; 2016-súčasnosť: SHR, chov koní a rastlinná výroba v EPV
Kvalifikácia: Prax v EPV od r. 2016; Kurzy: Základ podnikania a podporné opatrenia v agrosektore; AEKO
Teritórium pôsobnosti: Košický kraj
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Univerzita Mateja Bela, Banská Bystrica/Odbor: Verejná ekonomika a správa území
Priebeh zamestnaní: 2019-súčasnosť: Ministerstvo vnútra - organizačný odbor; 2013-2019: Ministerstvo vnútra - katastrálny odbor; 1995-2013: Katastrálny úrad v Prešove, Správa katastra Levoča, hlavný referent; 1993-1995: Katastrálny úrad v Košiciach, Správa katastra Spišská Nová Ves, technik; 1991-1992: Podnik výpočtovej techniky Bratislava, závod Liptovský Mikuláš, samostatný operátor; 1989-1991: Levočské strojárne Levoča, operátor výpočtového strediska.
Kvalifikácia: 2019: Zásady dobrej praxe v ochrane rastlín zameranej na princípy integrovanej ochrany proti škodcom; 2017: Podpora farmárov a malých producentov potravín - ako sa stať dodávateľom pre obchod a základy spracovania vlastnej produkcie pre mladého farmára; 2016: podpora farmárov a drobných výrobcov potravín - ovocie, zelenina a hrozno; 2016: podpora farmároov a drobných výrobcov potravín - kvalita a bezpečnosť farmárskych potravín; 2016: podpora farmárov a drobných výrobcov potravín - mlieko a mliečne výrobky; 2015: projektový manažment; 2015: finančný manažment; 2014: jednoduché účtovníctvo; 2014: priamy predaj poľnohospodárskych produktov a potravín.
Teritórium pôsobnosti: Slovenská republika
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre/FAPZ - Všeobecné poľnohospodárstvo, výživa zvierat a krmivárstvo
Priebeh zamestnaní: 2020-UKSUP; 2020-Naturalis; 2013-2019-Apistika s.r.o.
Kvalifikácia: Živočíšna výroba - domáci chov hospodárskych zvierat; Rastlinná výroba - pestovanie a spracovanie krmovín; Mechanizácia - špeciálne oprávnenie manipulovať s ťažkými strojmi
Teritórium pôsobnosti: Stredné a Západné Slovensko
Kontaktovať poradcu  
Najvyššie dosiahnuté vzdelanie: Vysokoškolské II. stupňa
Absolvovaná škola/odbor: Vysoká škola poľnohospodárska v Nitre/fytotechnický odbor
Priebeh zamestnaní: 1987-2004: PD Devio Nové Sady; 2004-2005: Interagros Levice; 2005-2015 Food Farm s.r.o. Hlohovec; 2015: SKY Group Slovakia, s.r.o. Piešťany
Kvalifikácia:
Teritórium pôsobnosti: Okres Nitra, Topoľčany, Hlohovec
Kontaktovať poradcu  

Potrebujete poradiť?

Vzdelávanie a poradenstvo

+421 37 7910 231

Po–Pia 8:00 – 15:00

Web

+421 37 7910 292

Po–Pia 8:00 – 15:00

Služby

+421 37 7910 234

Po–Pia 8:00 – 15:00

Hotel

+421 37 7910 111

Po–Pia 7:00 – 20:00